Everything about mekap iş ayakkabısı

Wiki Article

Batma direncine karşı korumayla donatılmış bir ayakkabı daha önce S1 ise P işaretini alıyordu, S2 ise S3 oluyordu .  Ancak bu işaret, ara taban korumasının hangi malzemeden oluştuğunu söylemiyordu.

SWOLX SPORT-XR 310, en yüksek güvenlik standartlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. EN ISO 20345:2011 S3 SRC sertifikasına sahip olan bu ayakkabı, ayaklarınızı hem mekanik risklere karşı korur hem de rahatlık sağlar.

Bu ayakkabılar, kullanıcılarına konforun yanı sıra maksimum koruma sağlar. Dünya çapında 55’10 fazla ülkeye hizmet sunan YDS Store'tan tercih edeceğiniz iş güvenliği ayakkabılarınızla her zaman maksimum koruma ve konforda çalışın. En kaliteli ve dayanıklı modeller için kategorimize göz atabilirsiniz.

Avrupa Birliği tarafından belirlenen 89/686/EEC numaralı Kişisel Koruyucu Ekipmanlar kriterleri doğrultusunda üretilen Demir 1402 Çelik Burunlu İş Ayakkabısı, ağır çalışma koşullarında ayaklarınızın zarar görmesini engeller. Çift yoğunluklu poliüretan malzeme ile üretilen dış tabanı kaygan zeminlerde maksimum tutuş sergiler.

Antistatik özellik: Elektrostatik deşarjı dağıtarak statik elektriğin oluşmasını engeller.

İş ayakkabıları, demir burunlu işçi ayakkabıları ve işçi botlarını en uygun fiyatlarla Demir Kundura’dan satın alabilirsiniz.

Kaynakçı ayakkabısı fiyatları aynı zamanda kullanılan teknoloji ve üretim süreciyle de ilişkilidir. Gelişmiş teknolojilerle üretilen ayakkabılar genellikle daha yüksek fiyatlarla satılır. Bu teknolojiler, ayakkabıların dayanıklılığını artworkırabilir, ayağın rahatlığını ve dayanıklılığını sağlayabilir ve aynı zamanda daha fazla koruma sunabilir.

iş elbiseleri Tulumlar kolluklar pantolon alev almaz kıyafetler kaynakçı kıyafetleri ceket ayakkabi standi ve yelekler işçi takımları Lepus iş kıyafetleri parka ve montlar sweatshirt tshirt

Bu yazıda, S3 iş ayakkabılarına ilişkin kapsamlı bir rehber sunacağız. S3 İş Ayakkabılarının Özellikleri:

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Giyim ve ayakkabı endüstrisi ile ilişkilidir ve ürünlerin dağıtımı ve pazarlanması ile de doğrudan ilgilenir. Şirket hem erkek hem de kadın müşterilere hitap ediyor.

Çelik burun başlığıyla two hundred jul kuvvete karşı ayak parmaklarını korur. Kaliteli materyalleri sayesinde uzun yıllar sorunsuz kullanabileceğiniz ayakkabı, kolay parçalanmaz, delinmeye ve darbelere karşı iş ayakkabısı swolx direnç gösterir. Kaymaz dış tabanı yere sıkıca tutunur ve güvenle yürümenizi sağlar. Ayakkabıyı inşaat gibi ağır işlerin dışında doğa sporlarında da rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Ayakkabının rahatlığı: Ayakkabı ayağınıza tam oturmalı ve uzun süreli kullanımda rahat olmalı.

Bu modeller, ayakları doğru şekilde destekleyerek yorgunluğu azaltır ve ayağın doğal şeklini korur. Bu sayede, uzun base iş ayakkabısı süreli çalışmalarda bile ayakların rahat etmesini sağlar.

Report this wiki page